Կանաչ սոխով բլիթներ

kanach-soxov-blitner

Կանաչ սոխով բլիթը շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել ամենօրյա սեղաններին: Տաք նախաճաշը, հատկապես հանգստյան օրերին, հենց առավոտից ընտանեկան ջերմության մթնոլորտ և լավ տրամադրություն է ստեղծում:

Ինչպես պատրաստել կանաչ սոխով բլիթներ

Նախապես խաշած 3 ձուն մանր կտրատել, ավելացնել մանր կտրատած կանաչ սոխը, աղ անել, միասին լավ տրորել, 2 ճաշի գդալ թթվասեր, սոդա, քացախ ավելացնել, 1 ձու ջարդել, խառնել, քիչ-քիչ այնքան ալյուր լցնել, մինչև բլիթի սովորական թանձրության համասեռ խմոր ստացվի: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, խմորը ճաշի գդալով լցնել տապակի մեջ, բլիթը մի կողմից տապակել, շրջել, տապակել նաև մյուս կողմից, տեղափոխել թղթե անձեռոցիկի վրա: Մատուցել թթվասերով:

Աղբյուրը՝ այստեղ:

Նյութը պատրաստեց  Արթուր Մելքոնյանը, արհեստների դպրոց, խոհարար

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s