Դդումը կաթով

bda9ebf5aeac03c259fd18fbd85ea688_w870_h390

Կաթով դդումի այս բաղադրատոմսը մեզ առաջարկում է  անգլերենի ուսուցչուհի Սիլվա Հարությունյանը:

Դդումի կեղևը հեռացնել, մանր խորանարդաձև կտրատել, մի քիչ  ջուր ավելացնել և եփել: Եփած դդումը տրորել, վերածել խյուսի, ապա  կաթ, աղ ավելացնել, ու դարձյալ եփել:   Եթե դդումը անհամ է,  կարելի է մի փոքր էլ շաքարավազ ավելացնել:  Կարիք չկա շատ եփել, որ դդումի մեջ եղած օգտակար նյութերը  չվերանան:

Գրի առավ Դիանա Հարությունյանը, Ավագ դպրոց, 12-րդ դասարան

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s