Սպագետտիով և խոզապուխտով ուտեստ

original-25-678x381

Ջեռոցը մարդկության հանճարեղ գյուտերից է, քանի որ նրա մեջ կարելի է բազում  համեղ կերակրատեսակներ պատրաստել:

Սպագետտիով և խոզապուղտով ուտեստի բաղադրությունը

  • 150 գ  սպագետի
  • 200 գ  խոզապուխտ
  • 4 լ  կարագ
  • 3  ձու
  • 150 գ  թթվասեր
  • 200 գ կանաչ ոլոռ
  • 150 գ պանիր
  • 1 պճեղ սոխ
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման գործընթացը

  1. Սպագետին եփել ջրում, ջուրը թափել, վրան յուղ ավելացնել
  2. Խոզապուխտը մանր կտրատել, սխտորով մի փոքր տապակել
  3. Թթվասերը ձվով հարել, ավելացնել պանիր և լավ խառնել
  4. Թավայի մեջ լցնել սպագետին, կանաչ ոլոռը, մանրացրած խոզապուխտը
  5. Ձվով խառնուրդը լցնել դրանց վրա, վրան ավելացնել քերիչով մանրացրած պանիրը և եփել ջեռոցում 15 րոպե:

Աղբյուրը՝ այստեղ: 

Թարգմանությունը՝ Միլենա Շամոյանի, Քոլեջ, 1-ին կուրս

 

 

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s