Աղցան կարմիր կաղամբով և սև սալորով

jpg_1000_teaser_12383_teaser_12383_teaser_12383_d5916da0-628a-450b-bf27-628d5638405c..

Այս աղցանի պատրաստման մեջ ոչ մի դժվար բան չկա։ Բայց այն կհագեցնի ձեզ վիտամիններով և կօգնի միշտ մնալ բարեձև։

Բաղադրիչներ

  • Կարմիր կաղամբի 1 փոքր գլուխ
  • Սխտոր, 1 պճեղ
  • Սև սալորաչիր
  • Ձիթապտուղ, 4 ճաշի գդալ
  • Գինու քացախ, 1 ճաշի գդալ
  • Աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի
  • Սամիթի մի քանի ճյուղ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբը մանր կտրատել։ Սխտորը մաքրել և դարձյալ մանր կտրատել։ Սև սալորը կտրատել մի քանի մասերի։

Առանձին տարայի մեջ խառնել ձիթայուղը քացախով, աղով և պղպեղով։ Ավելացնել կտրատած սխտոր և խառնել։

Կաղամբը և սև սալորը լցնել աղցանամանի մեջ։ Ավելացնել համեմունքներով պատրաստած ձեթը և լավ խառնել։

Աղցանը պահել սառնարանում ամենաշատը մեկ ժամ, որպեսզի համերը հասցնեն խառնվել։ Մատուցելուց առաջ ձևավորել սամիթով։

Աղբյուրը՝ այստեղ։

Թարգմանությունը ռուսերենից՝ Ինգա Պետրոսյանի, Ալյոնա Ղազարյանի, Քոլեջ, 2-րդ կուրս

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s