1․«Արհեստագործ» ամսագիրի թարգմանական նախագծեր
Դեյցիաները և դրանց տեսակները — Պայծառ Հարությունյան
Գեղեցկության առաջին սրահները Ռուսաստանում — Անի Հարությունյան
Արքայադուստր Դիանայի ոճաբանի խորհուրդները, որոնք կօգնեն բոլոր կանանց — Պայծառ Հարությունյան
«Elizabeth Arden» գեղեցկության սրահների առաջացումը — Անի Հարությունյան
Ճապոնիայում աղջիկ է ապրում, որ կիսով չափ մարդ է, կիսով չափ՝ տիկնիկ — Հռիփսիմե Պետրոսյան
Հայտնի մասնագիտություններ, որոնք ընդմիշտ անհետացել են — Մարիամ Տեր-Գալստյան
Գեղեցկության սրահներ. էլեկտրականությունից մինչև հոլիվուդյան ֆիլմեր — Անի Հարությունյան
Մասնագիտություններ, որոնք անվերադարձ անհետացել են — Քոլեջի 1-2 կուրս
20-րդ դարի առաջին կեսի դիմահարդարման պատմությունից
Հետաքրքիր փաստեր Հայաստանի մասին — 2-րդ կուրս
20-րդ դարի կոսմետիկայի և պարֆումերիայի ասպարեզի ամենահայտնի սկանդալները — 2-դ կուրս
Գարնանային մատներկ, նոր տենդենցներ — Մարինե Հակոբյան և ընկերներ
Հետաքրքիր փաստեր գեղեցկության սրահների պատմությունից — Անի Հարությունյան
Ինչու են գինին խաղողից պատրաստում — Մերի Հաջյան
Մարդկային հիշողության մասին, որ կարող է խաբել մեզ — Հայկ Մկրտչյան
Ինչպես Ինքնուրույն հարդարել եղունգները — Մերի Հաջյան
Ամանորը Ճապոնիայում — Մերի Հաջյան
Գինեգործությունը Վրաստանում — Հասմիկ Հարությունյան
Արդյոք շահավետ էաճեցնել սեփական խաղողը — Մերի Հաջյան
Խաղողի այգու խնամքը — Միաքայել Մուրաջյան, Գոռ Մովսեսյան
Բենջամին Ֆրանկլինը գինու մասին — Սուսաննա Կիրակոսյան
Գինեգործության արվեստը մեր օրերում — Մերի Հաջյան
Գինու համային և գունային որակները — Էմմա Գաբրիելյան
Գեղեցկության փիլիսոփայությունը միջնադարյան Չինաստանում — Անիտա Գևորգյան
Ինչ է տերուառը — Անիտա Գևորգյան
14-16-րդ դարերի եվրոպական կոսմետոլոգիայի առաջընթացը — Լիլիա Սոսոյան, Մերի Համբարձումյան
Խաղողի որթատունկեր — Անիտա Գևորգյան
Շակիրան բարեգործական նպատակով զբաղվել է գինու գովազդով — Անիտա Գևորգյան
Աղցան կարմիր կաղամբով և սև սալորով — Ինգա Պետրոսյան, Ալյոնա Ղազարյան
Ինչպես պատրաստել տնական գինի — Մերի Հաջյան
Ինչպես է պատրաստվում ռոմը — Արփինե Աթալյան
Ամրացնում ենք ոսկորները․ կալցիումի 10 լավագույն աղբյուր — Լիլիա Սոսոյան, Մերի Համաբարձումյան
Տորթ «Սպարտակ» — Լիլիա Սոսոյան, Մերի Համբարձումյան
Աղցան «Կեսար» — Անիտա Գևորգյան
Ամսագրի հարցազրույցներ և հոդվածներ
Սեբաստացու օրեր. հարցազրույց Քոլեջի տնօրեն Տաթև Բլեյանի հետ — Մարինե Հակոբյան, Մարիամ Տեր-Գալստյան
Այսօր սեբաստացի վաղը՝ մասնագետ. Աննա Աղամալյան
Այսօր սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Հակոբ Հակոբյան
Այսօր Սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Հակոբ Իսախանյան
Այսօր սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Պայծառ Հարությունյան