Մայիսյան 14-րդ հավաք․ հավաքից հավաք ամփոփում

ZNAK-1

1․«Արհեստագործ» ամսագիրի թարգմանական նախագծեր

Ռուս հրուշակագործները ստեղծում են տորթեր, որոնք իրենց նրբագեղությամբ նվաճում են ողջ աշխարհը — Մարիամ Տեր-Գալստյան

Դեյցիաները և դրանց տեսակները — Պայծառ Հարությունյան

Բնակարանի կահավորման հետաքրքիր գաղափար, որն այն կվերածի տաքուկ անկյունի- Անաստաս Սահակյան, Արտաշես Հարությունյան

Գեղեցկության առաջին սրահները Ռուսաստանում — Անի Հարությունյան

Արքայադուստր Դիանայի ոճաբանի խորհուրդները, որոնք կօգնեն բոլոր կանանց — Պայծառ Հարությունյան

 «Elizabeth Arden» գեղեցկության սրահների առաջացումը — Անի Հարությունյան

Յոթ եղանակ՝ պարզելու, թե ինչ է տեղի ունենում երեխայի կյանքում՝  առանց հարցնելու. «Ինչպես են գործերդ» — Մարիամ Տեր-Գալստյան

Ֆանտաստիկ տեխնոլոգիաներ, որոնք գրական հորինվածքից դարձան մեր իրականությունը — Արտաշես Հարությունյան, Անաստաս Սահակյան, Միքայել Մուրաջյան

Ճապոնիայում աղջիկ է ապրում, որ կիսով չափ մարդ է, կիսով չափ՝ տիկնիկ — Հռիփսիմե Պետրոսյան

Հայտնի մասնագիտություններ, որոնք ընդմիշտ անհետացել են — Մարիամ Տեր-Գալստյան

Գեղեցկության սրահներ. էլեկտրականությունից մինչև հոլիվուդյան ֆիլմեր — Անի Հարությունյան

Մասնագիտություններ, որոնք անվերադարձ անհետացել են — Քոլեջի 1-2 կուրս

20-րդ դարի առաջին կեսի դիմահարդարման պատմությունից 

Հետաքրքիր փաստեր Հայաստանի մասին — 2-րդ կուրս 

20-րդ դարի կոսմետիկայի և պարֆումերիայի ասպարեզի ամենահայտնի սկանդալները — 2-դ կուրս

Գարնանային մատներկ, նոր տենդենցներ — Մարինե Հակոբյան և ընկերներ

Հետաքրքիր փաստեր գեղեցկության սրահների պատմությունից — Անի Հարությունյան

Ինչու են գինին խաղողից պատրաստում — Մերի Հաջյան

Մարդկային հիշողության մասին, որ կարող է խաբել մեզ — Հայկ Մկրտչյան

Ինչպես Ինքնուրույն հարդարել եղունգները — Մերի Հաջյան

Ամանորը Ճապոնիայում — Մերի Հաջյան

Գինեգործությունը Վրաստանում — Հասմիկ Հարությունյան

Արդյոք շահավետ էաճեցնել սեփական խաղողը — Մերի Հաջյան

Խաղողի այգու խնամքը — Միաքայել Մուրաջյան, Գոռ Մովսեսյան

Բենջամին  Ֆրանկլինը գինու մասին — Սուսաննա Կիրակոսյան

Գինեգործության արվեստը մեր օրերում — Մերի Հաջյան

Գինու համային և գունային որակները — Էմմա Գաբրիելյան

Գեղեցկության փիլիսոփայությունը միջնադարյան Չինաստանում — Անիտա Գևորգյան

Ինչ է տերուառը — Անիտա Գևորգյան 

14-16-րդ դարերի եվրոպական կոսմետոլոգիայի առաջընթացը — Լիլիա Սոսոյան, Մերի Համբարձումյան

Խաղողի որթատունկեր — Անիտա Գևորգյան

Շակիրան բարեգործական նպատակով զբաղվել է գինու գովազդով — Անիտա Գևորգյան

Աղցան կարմիր կաղամբով և սև սալորով — Ինգա Պետրոսյան, Ալյոնա Ղազարյան

Ինչպես պատրաստել տնական գինի — Մերի Հաջյան

Ինչպես է պատրաստվում ռոմը — Արփինե Աթալյան

Ամրացնում ենք ոսկորները․ կալցիումի 10 լավագույն աղբյուր — Լիլիա Սոսոյան, Մերի Համաբարձումյան

Տորթ «Սպարտակ» — Լիլիա Սոսոյան, Մերի Համբարձումյան

Աղցան «Կեսար» — Անիտա Գևորգյան

Ամսագրի հարցազրույցներ և հոդվածներ

Սեբաստացու օրեր. հարցազրույց Քոլեջի տնօրեն Տաթև Բլեյանի հետ — Մարինե Հակոբյան, Մարիամ Տեր-Գալստյան

Մայիսյան ամենամյա 14-րդ հավաք․ հարցազրույց Քոլեջի տնօրեն Տաթև Բլեյանի հետ — Մերի Համբարձումյան, Անիտա Գևորգյան,  Լիլիա Սոսոյան

Այսօր սեբաստացի վաղը՝ մասնագետ. Աննա Աղամալյան

Այսօր սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Հակոբ Հակոբյան

Այսօր Սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Հակոբ Իսախանյան

Այսօր սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Պայծառ Հարությունյան

Այսօր սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Անի Տեր-Ղազարյան

Այսօր սեբաստացի, վաղը՝ մասնագետ. Հակոբ Դերմենջյան

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s