Մեկ գդալ մեղր` բոլոր հիվանդությունների դեմ: Ինչո՞վ է օգտակար մեղրը

Օրը սկսելով մեկ գնալ մեղրով՝ կարող եք մոռանալ խոցի, գաստրիտի, խոլեցիստիտի, պանկրեատիտի մասին: Եթե ամեն առավոտ անոթի վիճակում մեկ գդալ մեղր ուտեք, ապա կարող եք մոռանալ վիրուսների, մանրէների և նույնիսկ սնկային վարակների մասին:

Նրանց, ում համար մեղրը շատ քաղցր է, կարող են մեկ գդալ մեղրը լուծել տաք ջրի մեջ կամ ավելացնել առավոտյան թեյին: Բայց պետք է լավ հիշել, որ մեղրը չի սիրում եռացրած ջուր: Եվ թեյը չպետք է լինի շատ տաք:

Մեղրն այս եղանակով օգտագործելով՝ դուք կամրապնդեք իմունային համակարգը, կբարելավեք մարսողությունը: Մեղրաջուրը կհանի քրոնիկ հոգնածությունն ու «կթարմացնի» ուղեղի առավոտյան գործունեությունը:

Ինը փաստ մեղրի մասին, որոնց տեղյակ չէիք

1. Հին Եգիպտոսում ոսկու փոխարեն մեղրով էին վճարում հարկերը:

2.1կգ. մեղրը մեղուների 4մլն. թռիչք է դեպի ծաղիկներ:

3.Նապոլեոնը իր թագադրումից հետո մեղուն  դարձրեց իր թագավորության խորհրդանիշ:

4.Մեղրը կարելի է պահել երկար ժամանակ:

5.Թութանհամոն արքայի դամբարանում հայտնաբերված մեղրը այսօր էլ կարելի է ուտելի համարել:

6.Մեղրը համարվում է ամենաանվտանգ սնունդը, քանի որ մեղրում մանրէներ չեն բազմանում:

7.Մեղրը օրգանիզմից հեռացնում է ալկոհոլը:

8. Բուռն խնջույքից հետո, եթե կա գլխացավ, ապա դրան կօգնի մեղրով բուտերբրոդը:

9.Հայրենական մեծ պատերազմի ժամանակ մեղրը քիչ կյանքեր չէ, որ փրկել է: Զինվորների վերքերը մշակում էին մեղրով:

Աղբյուրը՝ այստեղ։

Թարգմանությունը՝ Քնար Հրությունյանի և Նելլի Միսկարյանի, Քոլեջ, 2-րդ կուրս

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s