Թբիլիսիի ագրոհամալսարանի լաբորատորիաներից մեկը խոհարարական համալսարանն է:Սա մի հսկա խոհանոց է, որտեղ աշխատում, եփում, թխում, պատրաստում ու սպասարկում են հենց իրենք՝ ուսանողները: Զմայլվել կարելի էր այս հսկա խոհանոցի տեխնիկական հագեցվածությամբ, կաթսաների, թավաների ու տարատեսակ սպասքերի բազմաչափ ու բազմատեսակ առատությամբ: Հենց ուսանողների պատրաստածն է վաճառվում ագրոհամալսարանի նույնքան մեծ ու բազմամարդ բուֆետում: Երբ մենք այցելեցինք խոհանոց, երեկոյան ժամը հինգը-վեցն էր, բայց ուսանողները շարունակում էին աշխատել այստեղ: Դիտեք ֆոտոշարքը: