Ինչպե՞ս պատրաստել ռուլետ 35 րոպեում` մայրիկի բաղադրատոմս

 

Բաղադրիչներ ՝

  • 3 ձու
  • 0,5 բաժակ ալյուր
  • 0,5 բաժակ շաքարավազ
  • կես թ/գ վանիլին
  • շաքարի փոշի

Միջուկի համար ՝

  •  ջեմի տեսակը`  ըստ ցանկության:

Պատրաստման եղանակը`

3 ձվի սպիտակուցը հարել այնքան, մինչև լավ  փրփրի, այնուհետև   ավելացնել  0,5 բաժակ շաքարավազ  և  խառնել  այնքան, մինչև ստացվի բեզե:
Հետո  մեկ – մեկ ավելացնել դեղնուցը, մեկ փաթեթ վանիլինը  և  0,5 բաժակ ալյուր և նույնքան շաքարավազ: Խառնել այնքան, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Միջին չափի քառակուսի թավայի մեջ դնել թխելու թուղթ, այնուհետև խմորը  լցնել թավայի մեջ և հավասարեցնել:
Թխել 180 °C ջեռոցում  15-20 րոպե։
Ջեռոցից հանելուց հետո շրջել թաց սրբիչի վրա, խմորի վրա քսել ջեմը և փաթաթել ռուլետաձև:
Մատուցելուց ավելացնել շաքարի փոշի…

Բարի ախորժակ

Նյութը պատրաստեց Նունե Գրիգորյանը, Քոլեջ, 1-ին կուրս

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s